Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Marco Borsato of toch André Hazes: wordt dít de opvolger van Jan Smit in ‘TVOH’?

Marco Borsato of toch André Hazes: wordt dít de opvolger van Jan Smit in ‘TVOH’?

Marco Borsato of toch André Hazes: wordt dít de opvolger van Jan Smit in ‘TVOH’?

Toen bekend werd dat Jan Smit (35) na één seizoen afscheid neemt van ‘The Voice of Holland’, was er uiteraard één prangende vraag onder alle fans. Wie o wie wordt zijn opvolger? Hoewel RTL-baas Peter van der Vorst (49) liet weten dat er nog geen vervanger gevonden is, draait de geruchtenmolen inmiddels op volle toeren. Zo passeert de naam van Marco Borsato (54) de revue, maar wordt nu ook André Hazes (27) genoemd als mogelijke nieuwe coach in ‘TVOH’.

Vervanger Jan Smit in ‘TVOH’

Jan Smit nam afgelopen seizoen het stokje over van Lil Kleine (26), maar heeft besloten ‘m nu alweer door te geven. En dat doet-ie níet aan Marco, beweert Angela de Jong. De tv-recensent “vreest” dat André plaats gaat nemen in de rode draaistoel, mede omdat ze de kans groot acht dat de makers weer voor een zanger van het Nederlandstalige levenslied zullen kiezen.

André Hazes

De rode draaistoel is overigens geen onbekende plek voor André. In België is de zanger namelijk te zien als coach in The Voice Senior. “Dat deed hij heel leuk”, aldus Marcus den Blanken in het gesprek met Angela de Jong in de AD Media Podcast. Toch twijfelt hij of de Hazes-telg ook in TVOH zal aanschuiven. “Hij deed het ook bij dat SBS 6-programma We Want More en daar was hij een van de weinigen die inhoudelijk commentaar gaf. Hij kán het wel, maar ik weet het niet…” Hoe dan ook: volgens Angela is John de Mol “dol” op André.

Lees ook
Coaches ‘TVOH’ opnieuw op de schop: Jan Smit neemt afscheid van rode draaistoel

Klaar met andere coach

Wie van de TVOH-coaches ook weleens mag afzwaaien van Angela en Marcus, is Ali B. “Die zit er al zo lang. In het begin vind je hem leuk, dan denk je: oké hij is er, en inmiddels zit hij op het punt dat ik denk: ik zie je nu in zóveel programma’s…”, aldus Den Blanken. “En hoeveel grapjes kun je nog maken over je naam?”, vult Angela aan. “Ali Betali, Ali weet-ik-veel-wat.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Bron: Superguide.nl | Beeld: Brunopress, Instagram