Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Opruimtip: Werk met een to-do-list!

Opruimtip: Werk met een to-do-list!

Opruimtip: Werk met een to-do-list!

Behoor jij tot de categorie mensen die met een to-do-list werkt? En die van elk gezet kruisje geniet? Of ben je juist een notoire rommelkont? De beste opruim- en organiseertip: doe het stap voor stap! 

Tegenwoordig hollen, rennen en vliegen we wat af. Hierdoor schiet het huishouden er wel eens bij in. Toch willen we allemaal een opgeruimd huis. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? De eerste gouden tip: doe elke dag een karwei dat je aankunt, dan zie je langzaam maar zeker! orde in de chaos verschijnen én blijft het ook nog leuk om te doen. Een twee tip is het to-do-list. Georganiseerde types zweren erbij – van boodschappenlijst tot takenlijst.

Lang leve de lijstjes!

Dol op lijstjes? Kijk voor inspiratie eens op de website Penelope Loves Lists. Je vindt er lijstjes voor van alles en nog wat: de feestdagen, de kinderen schoonmaken, je werk en nog veel meer. Op deze website staan eveneens meer links naar andere online organiseeradviezen en -hulpmiddelen. Ook leuk is Listography. Je maakt er de leukste lijstjes. Wat zijn de beste films die je ooit hebt gezien? Naar welke landen wil je nog reizen? Met welke mannen heb je ooit een date gehad?

www.penelopeloveslists.com

www.listography.com

 

Bron foto: Kamilla Oliveira