Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Martien vertelt: zijn de opnames van ‘Chateau Meiland’ in gevaar door coronavirus?

Martien vertelt: zijn de opnames van ‘Chateau Meiland’ in gevaar door coronavirus?

Martien vertelt: zijn de opnames van ‘Chateau Meiland’ in gevaar door coronavirus?

Het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ is pas net van start gegaan en het lijkt erop dat we de realityshow niét hoeven te missen door het coronavirus . Hoewel de opnames van films en televisieseries wereldwijd zijn stilgelegd wegens de uitbraak, hebben Martien en zijn gezin afgelopen week gewoon nog bezoek gehad van een filmploeg.

Opnames ‘Chateau Meiland

“Vorig weekend is er, in alle veiligheid en natuurlijk met toestemming van de Franse en Nederlandse autoriteiten, een kleine tv-ploeg aangekomen op het chateau”, aldus Martien tegenover De Telegraaf. De flamboyante kasteelheer beschrijft hoe hij en zijn familieleden in Frankrijk zelfs voor een supermarktbezoek allerlei documenten moeten invullen en slechts met één persoon in de auto mogen zitten.

Overal andere regels

“Het ene land doet het zo en het andere weer anders”, constateert Meiland. “Nederland heeft wel de winkels open en daar kan je nog op straat. Daar is ook wat voor te zeggen. Voor de economie is dat stukken beter. Aan de andere kant, het risico dat je besmet wordt, is een stuk groter dan hier in Frankrijk.”

Complimenten

De kasteeluitbater krijgt dit seizoen weer goede respons op Chateau Meiland. “We krijgen ook nu weer zoveel leuke berichten. De mensen vinden het echt een lichtpuntje om naar ons te kijken in deze bizarre periode.”

Lees ook
Wat goéééd: fans smullen van nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Verademing

Dat fans nog lang niet Chateau Meiland-moe zijn, blijkt wel uit alle reacties op de eerste uitzending van het derde seizoen. Zeker nu de coronacrisis de wereld in de greep heeft, is een beetje lachen meer dan welkom. “Wat een verademing in deze corona-ellende”, klonk het tijdens de aflevering op Twitter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog maar 2 dagen! ❤️ Hebben jullie alweer zin in het nieuwe seizoen? Vanaf maandag om 20.30 bij @sbs6nl! ?

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Talpa