Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > UPDATE: Opblaasbare jacuzzi van Aldi volgende week tóch verkrijgbaar

UPDATE: Opblaasbare jacuzzi van Aldi volgende week tóch verkrijgbaar

UPDATE: Opblaasbare jacuzzi van Aldi volgende week tóch verkrijgbaar

Begin april ontplofte het internet, toen het erop leek dat Aldi in Nederland een opblaasbare jacuzzi voor een prikkie zou gaan verkopen. Dit bleek echter helaas niet waar te zijn. Maar nadat de winkelketen overspoeld werd met aanvragen van de consument, zijn ze dan nu in beperkte oplage tóch ook in Nederland te koop. Best. News. Ever.

Lees ook: Wil. Je. Hebben! Déze supermarktketen gaat een betaalbare jacuzzi verkopen

Vijfhonderd exemplaren
We moeten je wel gelijk de tip geven om je wekker te zetten, meerdere alarmen af te laten gaan in je telefoon en het in grote letters in je agenda te zetten, want wij voorspellen een stormloop. Het zit namelijk zo: er zijn slechts vijfhonderd van de gewilde opblaasbare jacuzzi’s ingevlogen. Deze zijn vanaf maandag 1 mei 11.00 uur online te reserveren.

Spanning en sensatie
Het is net alsof je kaartjes voor je favoriete festival wilt bemachtigen, want ook bij deze jacuzzi geldt: op is op. Het badje is niet goedkoop, want je moet er wel €379,- voor neertellen. Maar dan heb je natuurlijk wel wat. De jacuzzi is namelijk gemakkelijk te verplaatsen en heb je in een handomdraai in elkaar gezet. En je kunt er met vier personen in. Da’s toch ideaal voor het naderende zomerseizoen?

Bestellen
Aldi heeft speciaal voor de verkoop een website gelanceerd, waarop een klok te zien is. Zo zie je precies hoe lang je nog moet wachten, voordat je kunt gaan proberen een jacuzzi te bemachtigen. Succes!

UPDATE 02/05/2017
Zoals we al hadden verwacht, vond er een ware stormloop plaats. De jacuzzi’s waren dan ook in vijf minuten compleet uitverkocht! Daarom is er een reservelijst beschikbaar, want misschien komt er nog een partij jacuzzi’s naar Nederland. Wil je dit keer niet naast het net vissen? Schrijf je dan in voor de Aldi-nieuwsbrief! Dan weet je gelijk wanneer de jacuzzi weer te koop is.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10