Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Op onze bucket list: je kunt nu een death ride doen vanaf de Eiffeltoren

Op onze bucket list: je kunt nu een death ride doen vanaf de Eiffeltoren

Op onze bucket list: je kunt nu een death ride doen vanaf de Eiffeltoren

Ter ere van het tennistoernooi van Roland Garros laat watermerk Perrier nog een kleine week elke dag honderd geluksvogels een death ride maken vanaf de tweede etage van de Eiffeltoren. Durvers razen aan zo’n 90 kilometer per uur honderd meter de dieperik in met een geweldig zicht over Parijs.

Lees ook: OMG! Scarlett Johansson opent een popcorn-winkel in Parijs!

Wil je graag een sprong wagen, moet je snel zijn, geluk hebben én geduld oefenen. Nog tot 11 juni verloot watermerk Perrier elke dag honderd death rides. Honderd death rides staat natuurlijk ook gelijk aan heel wat wachttijd. Die zou kunnen oplopen tot 2,5 uur. Maar hé, je krijgt er wel een heel unieke ervaring voor terug. Het gebeurt niet vaak dat je van één van de bekendste monumenten ter wereld mag springen. Om nog maar te zwijgen van de kick die je krijgt wanneer je aan 90 kilometer per uur – ongeveer de snelheid van een tennisopslag – naar beneden glijdt. De beelden alleen al geven ons kriebels in de buik!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10