Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Op deze datum gaat het laatste seizoen van ‘Penoza’ van start

Op deze datum gaat het laatste seizoen van ‘Penoza’ van start

Op deze datum gaat het laatste seizoen van ‘Penoza’ van start

Het vijfde en laatste seizoen van Penoza is in aantocht. Vanaf 27 augustus kun je weer elke zondag meekijken in het leventje van Carmen van Walraven en co.

Dit seizoen gaat het Carmen voor de wind. Haar kinderen zijn gelukkig en de handel loopt goed. Ze denkt aan stoppen, maar wil nog één grote slag slaan voordat ze de drugswereld definitief vaarwel zegt. Dat blijkt lastiger dan gedacht, aangezien de nieuwe lichting drugscriminelen harder en onvoorspelbaarder is dan ooit.

Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Loek Peters, Gijs Naber, Raymond Thiry, Medina Schuurman, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Olga Zuiderhoek en Hajo Bruins zien we natuurlijk terug in het vijfde seizoen. Maar er zijn ook nieuwe gezichten. Zo speelt Sonja Silva het nieuwe liefje van Berry en is de Vlaamse acteur Axel Deaselaire te zien als de nieuwe vriend van Carmen.

Op het witte doek

Het is natuurlijk balen dat het vijfde seizoen het laatste is, maar er is een lichtpuntje. Eerder maakte producent Alain de Levita namelijk bekend dat hij samen met regisseur Diederik van Rooijen een film gaat maken, ‘om de Penoza-reeks gedenkwaardig af te sluiten.’

Penoza is sinds september 2010 te zien bij de NPO. Vorig seizoen keken wekelijks zo’n één miljoen mensen naar de serie.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron Glamour, Televizier | Beeld Brunopress