Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ook Starbucks doet mee aan de Unicorn trend en wij zijn obsessed

Ook Starbucks doet mee aan de Unicorn trend en wij zijn obsessed

Ook Starbucks doet mee aan de Unicorn trend en wij zijn obsessed

We kunnen er écht niet langer omheen: unicorns zijn hot. Recepten in vrolijke kleurtjes met glitters vliegen als paddenstoelen uit de grond. Taarten, cakes en zelfs pannenkoeken met unicorn thema zijn niet aan te slepen. Dus kon Starbucks niet achterblijven. En heeft geresulteerd in een ware Unicorn Frappuccino. Yas!

Niet gezond, wél lekker
Erg gezond is de hele unicorn trend niet te noemen, maar dat vergeten we gelijk wanneer we dit drankje zien. Want het is alles wat ons hartje begeert: een drankje in de kleuren roze, blauw en paars. En de smaak? De Unicorn Frappuccino combineert moeiteloos zoet en zout. En natuurlijk wordt het geheel afgemaakt met een grote toef slagroom, voor een extra romige smaak.

Happy vibes in een kopje
Starbucks laat weten dat een Unicorn Frappuccino met slagroom welgeteld 410 calorieën bevat, wat het niet écht een bikiniproof drankje maakt. Maar dan heb je wel een drankje die je van heel veel happy vibes voorziet. Het drankje wordt beschreven als ‘flavor-changing, color-changing, totally not-made-up Unicorn Frappuccino‘, en dat klinkt ons als muziek in de oren.

Het drankje is helaas nog niet in Nederland te bestellen, maar we hopen dat daar héél snel verandering in komt!

Bron: Hello Giggles