Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ook Den Haag zijn eigen foodhall: MingleMush

Ook Den Haag zijn eigen foodhall: MingleMush

Ook Den Haag zijn eigen foodhall: MingleMush

Na Rotterdam en Amsterdam heeft nu ook Den Haag zijn eigen foodhall. Direct naast Den Haag Centraal vind je MingleMush, dat per toeval ontstond.

Lees ook: Deze tweet gaat jouw sushi-ervaring voor altijd veranderen

Toevallig stuitten de ondernemers op een pand naast het station van de Hofstad. Het idee voor een nieuwe plek voor bewoners en bezoekers van Den Haag ontstond en sinds mei kunnen we genieten van MingleMush. Je kunt er gerechten eten uit alle windstreken, borrels drinken, een boek lezen in de bibliotheek, (live)muziek luisteren, werken en daten. Het is een mengelmoes, MingleMush in het Dunglish (steenkolenengels, red.).

Rondje over de wereld
Van Oosterse stoofschotels van de Tajine Fabriek tot de Poolse specialiteiten van Pierogies en van Hawaiiaanse poké bowls van The Poké Bar tot Aziatisch fusion streetfood van Lime Leaf & Red pepper. Het Pizzameisje zorgt voor heerlijke Italiaanse pizza’s en Don Brûlée verzorgt het dessert met crème brûlée donuts. Kortom: bij MingleMush vind je gerechten van over de hele wereld en is er voor ieder wat wils. Drankjes worden geserveerd door het barteam, zodat je daar geen omkijken naar hebt. De drie bars van MingleMush hebben hun eigen specialiteit: speciaalbieren, koffies en cocktails.

Urban circus
De compleet glazen ruimte waarin MingleMush zich bevindt is opgesplitst in kleinere delen, waardoor je van straatjes op het plein en op de loungeplek belandt. Over Instagramwaardige foto’s hoef je je ook geen zorgen te maken. Er is een heuse art wall en door de natuurlijke materialen, lichtbelettering en kleurrijke elementen ziet het pand er heel tof uit. Doordat de zaken zelf de mogelijkheid hebben om het uiterlijk te bepalen, lijkt MingleMush een stedelijk festivalterrein.

Lekker praktisch
Stands bepalen zelf hun openingstijden, maar zijn gegarandeerd van zondag tot en met woensdag van 11.00 uur tot 20.00 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur geopend. Onder MingleMush ligt een parkeerplaats met 1000 plaatsen. MingleMush is gelegen op het Anna van Buerenplein 712.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee