Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Social distancing filmavond met de meiden (én een teiltje): ‘Onze Jongens in Miami’ komt binnenkort online

Social distancing filmavond met de meiden (én een teiltje): ‘Onze Jongens in Miami’ komt binnenkort online

Social distancing filmavond met de meiden (én een teiltje): ‘Onze Jongens in Miami’ komt binnenkort online

Staan de wekelijkse bioscoopbezoekjes bovenaan jouw lijst met dingen die je het meest mist in tijden van de coronacrisis? Gelukkig bestaan er natuurlijk streamingsdiensten als Netflix en Videoland, en trakteert Pathé Thuis deze periode iedere dag op een code waarmee je een gratis film kunt kijken. Daarnaast worden steeds meer films eerder on demand uitgebracht dan gepland. Zo is de nieuwe horrorhit met Michiel Huisman al bijna online beschikbaar en kun je ook de bioscoopkraker ‘April, May en June’ al vanuit je luie stoel kijken. Aan dat kijklijstje kun je binnenkort nóg meer kijkvoer toevoegen: óók ‘Onze Jongens in Miami’ gaat namelijk eerder on demand dan op de planning stond.

‘Onze Jongens in Miami’ on demand

Regisseur Johan Nijenhuis gaat zijn nieuwe bioscoophit Onze Jongens in Miami eerder dan gepland ‘on demand’ uitbrengen. Distributeur Dutch FilmWorks laat vrijdag weten dat de succeskomedie, die nog volle zalen trok toen de coronacrisis van start ging, vanaf volgende week al te zien is op Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo.

Primeur

Het is de eerste Nederlandse bioscoophit die op deze manier de overstap maakt van het witte doek naar on demand. Daarvoor werden wel al veel buitenlandse hits eerder via de thuiskanalen beschikbaar gemaakt, zoals Oscarwinnaar Parasite, de horrorfilm The Invisible Man en kostuumdrama Emma.

De beentjes van Sint Hildegard

Nijenhuis had overigens twee grote hits in de bioscopen draaien toen de theaters vanwege de coronamaatregelen hun deuren moesten sluiten. De andere hit, de komedie De beentjes van Sint Hildegard met cabaretier Herman Finkers in de hoofdrol, stond zelfs op de eerste plek in de bezoekerslijst toen de crisis uitbrak. Distributeur September Film laat desgevraagd weten dat De beentjes voorlopig nog niet on demand te zien is.

Lees ook
Social distancing filmavond met de meiden: bioscoophit ‘April, May en June’ vanaf nú online te zien

Waar gaat ‘Onze Jongens in Miami’ over?

Tja, een overbodige vraag natuurlijk, je weet natuurlijk waar je deze film voor kijkt: ontblote bovenlichamen en sexy dansjes. Toch benieuwd naar het verhaal? In Onze Jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami, of all places. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) mee naar de VS, samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). De hete heren moeten flink aan de bak, want het pand waarin ze de club willen openen, blijkt een enorme bouwval en… keiharde concurrentie ligt op de loer. Wat er voor de rest gebeurt, mag je zelf gaan zien, want eigenlijk is er maar één ding dat telt: shirt uit, shirt uit!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: still