Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Onze gebeden zijn verhoord: Nutella-donut-boeketten bestáán!

Onze gebeden zijn verhoord: Nutella-donut-boeketten bestáán!

Onze gebeden zijn verhoord: Nutella-donut-boeketten bestáán!

Pioenrozen move over, er is een nieuw boeket wat onze harten gestolen heeft. De roze bloemen doen het áltijd goed op Instagram, maar we hebben nu een hitmachine gevonden die nog meer likes zal genereren. Want heuse ‘Nutella-donut-boeketten’ bestaan en zijn de hemel op aarde. Beeld je eens in dat manlief dáár mee thuiskomt!

Lees ook: De hemel op aarde: Chicago krijgt een Nutella-café

We weten wat je denkt, dit klinkt bijna te goed om waar te zijn. Maar ze bestaan! De zogenoemde Nutella-Donut-Boeketten zijn bedacht door de oprichters van het café Dessertboxes in Sidney, Australië.

Dessertboxes is een initiatief van drie broers en zussen. Ze vertellen aan Daily Mail: ‘People are in high demand for a gift that can’t be re-gifted. And what do you give a man? Flowers? I don’t think so. Jewelry rusts and flowers die but nobody has ever turned down a doughnut.’

De Nutella Donut-boeketten kun je voor allerlei verschillende gelegenheden bestellen. Van verjaardagen en bruiloften tot promoties en verhuizingen, voor iedere feestelijke gebeurtenis kan er een speciaal boeketje worden gemaakt. De naam deed ons al watertanden, maar na het zien van de plaatjes kunnen we nu écht niet meer aan iets anders denken!

Helaas zijn de Nutella-Donut-boeketten alleen nog maar in Sidney te bestellen, maar we hopen van harte dat we onze vrienden (of onszelf) binnenkort kunnen verblijden met zo’n eetbaar boeket. Heaven!

Our favourite bouquet to date 😂 When cash and donuts are life 💸💰🍩

A post shared by Dessert Boxes (@dessertboxes) on

Happy Birthday Deb! How’d you con someone into buying you this whole box?! Be like Deb. #dessertboxes

A post shared by Dessert Boxes (@dessertboxes) on

So Birthday Eve presents should totally become a thing. As of today, we make it an official day. You’re welcome.

A post shared by Dessert Boxes (@dessertboxes) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Refinery