Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > #Genieten! Yvon Jaspers komt begin 2021 met internationale spin-off van ‘Boer zoekt Vrouw’

#Genieten! Yvon Jaspers komt begin 2021 met internationale spin-off van ‘Boer zoekt Vrouw’

Thuis & wonen
#Genieten! Yvon Jaspers komt begin 2021 met internationale spin-off van ‘Boer zoekt Vrouw’

Het televisieprogramma ‘Onze Boerderij’, een spin-off van ‘Boer zoekt Vrouw’, krijgt begin 2021 een vervolg. En niet in ons eigen kikkerlandje, maar een internationale versie. Yvon Jaspers trekt met eerdere deelnemers door Europa om te zien hoe boeren in andere landen hun werk doen. Dat laat de presentatrice donderdag weten in een aankondiging op YouTube.

‘Onze Boerderij in Europa’

Voor Onze Boerderij ging Jaspers al op bezoek bij oud-deelnemers van Boer zoekt Vrouw, voor een kijkje achter de schermen bij een agrarisch bedrijf. Voor Onze Boerderij in Europa neemt ze dezelfde stellen mee op een reis met een camper door Europa.

Lees ook
‘Broer’ Zoekt Vrouw? Yvon Jaspers koppelt afvaller van boer Jan aan eigen familielid

Het buitenlandse boerenleven

“Het zal je niet ontgaan zijn”, begint de 47-jarige presentatrice de video, waarin ze duidelijk al onderweg is in haar cosy camper. “De boeren hebben de kop vol. Het is de hoogste tijd voor inspiratie en een beetje lucht. Met deze camper neem ik onze Boer zoekt Vrouw-stellen mee Europa in. Op zoek naar boeren in het buitenland. Hoe doen zij het dan?””

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond geen Onze boerderij! 😢 Volgende week zijn we er weer. #tourdefrance2020 #voetbal #onzeboerderij #volgendeweekweer #totvolgendeweek

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: ANP | Beeld: KRO NCRV

Shoppen is altijd een goed idee