Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Onthuld: dit zijn de eerste details van het derde seizoen van You

Onthuld: dit zijn de eerste details van het derde seizoen van You

Thuis & wonen
Onthuld: dit zijn de eerste details van het derde seizoen van You

Het tweede seizoen van Netflix’s You staat nog geen maand online, of de die hard-fans zijn al razendbenieuwd naar het vervolg van de hitserie. En dat die er gaat komen, is inmiddels zeker. Netflix bevestigde zojuist met een post op Instagram dat fans zich kunnen klaarstomen voor het derde seizoen.

Nog meer seizoenen

En als het aan Sera Gamble blijft het niet bij alleen het derde seizoen. De showrunner van You loopt namelijk over van ideeën. Zo vertelt ze in een interview met The Daily Beast wat haar plannen voor de komende seizoenen (!) zijn.

Ten eerste is het nog vrij onzeker of Joe en Love in het derde seizoen wel bij elkaar blijven. “Tenzij hij zichzelf aan de binnenkant weet te ‘fixen’, zal hij in zijn gedachten voortdurend bezig zijn met anderen”, vertelt Sera. Nu zagen we al dat hij aan het einde van seizoen twee, zijn zinnen op een nieuwe ‘slachtoffer’ lijkt te hebben gezet. Toch laat Sera weten dat dit niet betekent dat hij hierdoor ook daadwerkelijk in Los Angeles blijft.

Veel verhalen te vertellen

Lees ook
Creepy 2.0 of gewoon awkward? Zo zou ‘You’ eruitzien zónder voice-overs van Joe

Zo zou Joe in één van de komende seizoenen Los Angeles verlaten voor een plek die mijlenver van ‘The City of Angels’ ligt en volgens Sera zal aanvoelen als een hele nieuwe wereld. Als tijdens het interview de plek Silicion Valley valt, antwoordt Sera: “Er zijn veel gevaarlijke mensen in dat scenario!”

2021

Toch wil de showrunner van de razendpopulaire Netflix-serie niet te veel kwijt over de komende seizoenen die volgens haar al klaarliggen en zelfs al aan Netflix zijn gepresenteerd. “Ik houd er niet van om dingen te ‘beheksen’ door te specifiek te zijn. We hebben nog veel verhalen om te vertellen en kunnen Joe zeker nog een paar seizoenen volgen.”

Hoewel Netflix het derde seizoen dus heeft bevestigd, moeten de fans helaas nog wel even geduld hebben. Volgens Deadline verschijnt het derde seizoen namelijk pas in 2021. Ook dit keer zullen er weer 10 afleveringen worden gemaakt.

View this post on Instagram

See you soon, neighbor. YOU S3 is coming.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Daily Beast, RTL | Beeld: You, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee