Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: Deze ongelofelijk schattige Harry Potter fotoshoot doet je smelten

Zien: Deze ongelofelijk schattige Harry Potter fotoshoot doet je smelten

Zien: Deze ongelofelijk schattige Harry Potter fotoshoot doet je smelten

Katherine en Jesse Oldfield uit Oregon zijn grote Harry Potter-fans, daarom besloten ze een Harry Potter-geïnspireerde fotoshoot te doen met hun twee zoontjes Sebastian en Theodore. Het resultaat is pure magie en de fotoshoot ging viraal, en terecht! De foto van de kleintjes werd ondertussen al meer dan 89.000 keer gedeeld. Hou je Harry Potter-hart vast voor deze overload aan cuteness!

Katherine en haar man zijn al jaren trouwe Harry Potter-fans.  Zo vierde het koppel hun eerste Halloween samen verkleed als Harry en Hermelien. Toen hun oudste zoon werd geboren, wilden ze ook hem in een Harry Potter-jasje stoppen. Toen Sebastian acht maanden oud was, organiseerde mama Katherine een Harry Potter-shoot op een kerkhof.

1668412harry1

Toen het jongste zoontje van het koppel werd geboren, wilden ze ook hem verwennen met zijn eigen magische fotoreeks. Het resultaat: de pasgeboren Theodore stelt een Mandrakeplant voor. Deze magische plant heeft een menselijk gezicht en een schreeuw die fataal is voor omstanders. Oudere broer Sebastian kreeg de eer om Harry Potter te zijn, met een brilletje en oorwarmers om zogezegd het geluid van de Mandrake te dempen. De ouders en fotografe wilden een huilende baby fotograferen, zodat de gelijkenis met de schreeuwerige plant treffend was, maar de baby had het erg naar zijn zin en viel in slaap. Totdat papa baby Theodore uit de bloempot wilde halen: toen werd het magische moment vastgelegd.

1668372harry2

1668376harry3

1668382harry4

Bron: Flair.be / Tekst: Shari Kamwa

Lees ook:

Babyfoto’s: de verwachting vs. de realiteit

Foodblogger transformeert Harry Potter-toverdrankje in echte cocktail

Altijd al willen ontbijten op Zweinstein? Het kan deze zomer!