Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Onderzoek wijst uit: dít zijn de beste vliegmaatschappijen!

Onderzoek wijst uit: dít zijn de beste vliegmaatschappijen!

Onderzoek wijst uit: dít zijn de beste vliegmaatschappijen!

Ben je er ein-de-lijk uit waar de reis naartoe gaat deze zomer, maar ben je nog niet in staat geweest om te boeken? Komt dat even goed uit! Want dan kun je op de valreep nog je voordeel doen met deze top 10 van de allerbeste vliegmaatschappijen!

Onderzoek
Er is een grootschalig onderzoek gedaan door The World Airlines Awards onder allerlei verschillende luchtvaartmaatschappijen, om ze met een top 10 te komen van de allerbeste aanbieders. Voor het onderzoek werd aandacht besteed aan alle categorieën die aan bod komen tijdens een vliegreis. Waar zit je het meest comfortabel, welke maatschappij heeft het beste eten en welk personeel is het vriendelijkst?

giphy

Copyright: Giphy

Oordeel vellen
The World Airlines Awards doet dit grootschalige onderzoek ieder jaar, om zo reizen over heel de wereld zo aangenaam mogelijk te maken. Er werd naar maar liefst 73 factoren gekeken, en daar konden reizigers hun oordeel over vellen. Op basis van de meningen van die reizigers is de lijst tot stand gekomen.

Winnaar
De grote winnaar van het onderzoek is Emirates Airlines. Sir Tim Clark, de baas van de winnende luchtvaartmaatschappij, zegt hierover: ” We voelen ons vereerd met deze prestigieuze prijs. Onze maatschappij houdt altijd de consument in het achterhoofd bij alles wat we doen, en we werken dan ook erg hard om de best mogelijke reiservaring aan te bieden. Iedere dag, over heel de wereld!”

Bekijk hieronder welke vliegmaatschappijen nog meer in de prijzen zijn gevallen!

1   Emirates
2   Qatar Airways
3   Singapore Airlines
4   Cathay Pacific
5   ANA All Nippon Airways
6   Etihad Airways
7   Turkish Airlines
8   EVA Air
9   Qantas Airways
10  Lufthansa

Bron: Linda, The World Airline Awards.

Lees ook: