Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Omroep MAX komt met eigen variant van Netflix’ kerstfilm Holidate

Omroep MAX komt met eigen variant van Netflix’ kerstfilm Holidate

Thuis & wonen
Omroep MAX komt met eigen variant van Netflix’ kerstfilm Holidate

Nog maar 42 dagen en dan is het eindelijk kerst. Toch waan je je op Netflix al helemaal in de kerstsferen. Daar wordt namelijk de ene na de andere kerstfilm aan het assortiment toegevoegd. Een van de populairste films van dit moment? Holidate! En daar speelt Omroep MAX nu slim op in.

Omroep Max komt met kerstserie Kerstgezel.nl

Wat ze bij Netflix kunnen, dat kunnen wij ook, moeten ze bij Omroep MAX gedacht hebben. De film waarin twee onbekenden besluiten om elkaar zonder andere verplichtingen te vergezellen tijdens de feestdagen, wordt bij de omroep nagebootst met een serie genaamd Kerstgezel.nl. 

+1 tijdens het kerstdiner

In de serie staan de kerstdagen voor de deur, maar heeft Noor Bloem (gespeeld door Juliette van Ardenne) sinds de recente reuk met haar vriend, niemand om mee te nemen naar het kerstdiner met de hele familie. Na een brainstormsessie met haar vrienden ontstaat het idee van Kerstgezel.nl: een bureau voor mensen die iemand zoeken om mee te kunnen nemen naar de welbekende borrels, kerstbingo te spelen in het bejaardentehuis of om aan te schuiven bij het kerstdiner.

Lees ook 
Stiekem al in de decemberstemming? Dit zijn alle kerstfilms op Videoland om nú al te kijken

Cast

Hoewel het op het eerste gezicht een goed idee lijkt, gaat het natuurlijk niet helemaal van een leien dakje. Kortom: een heerlijke feel good-serie waarmee je het ultieme kerstgevoel voor de kerstdagen al in huis haalt. Naast Juliette van Ardenne, spelen ook onder anderen Daniel Boissevain, Naomi van der Linden, Nora El Koussour, Tibor Lukács en Pepijn Schoneveld in de serie.

Kerstgezel.nl bestaat uit vier afleveringen en is vanaf 10 december 2020 om 21.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: YouTube, Kerstgezel.nl

Shoppen is altijd een goed idee