Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Wordt deze ‘The Vampire Diaries’-hottie de nieuwe Christian Grey in ‘Fifty Shades’?

OMG! Wordt deze ‘The Vampire Diaries’-hottie de nieuwe Christian Grey in ‘Fifty Shades’?

OMG! Wordt deze ‘The Vampire Diaries’-hottie de nieuwe Christian Grey in ‘Fifty Shades’?

Jamie Dornan was gisteren te gast in de talkshow van Jimmy Kimmel en daar deed hij een wel heel vreemde uitspraak. De acteur, die bekend is van zijn rol als Christian Grey, sprak er over het gerucht dat acteur Ian Somerhalder zijn plaats zou innemen in de ‘Fifty Shades’-films en blijkbaar zou dat gerucht wel eens kunnen kloppen. Oh Em Gee!

Jimmy Kimmel viel meteen met de deur in huis en vroeg Jamie Dornan hoe het nu zit met het gerucht dat ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder hem zou vervangen als Christian Grey. Jamie had ooit laten vallen dat hij het eigenlijk niet meer ziet zitten om de rijke, sexy bedrijfsleider te spelen en daardoor zou het gerucht alvast waar kunnen zijn. En hoewel Kimmels vraag heel duidelijk was, leek het voor de acteur moeilijk om het correcte antwoord te geven.

“No. I don’t know,” was Jamie’s antwoord. “That would be really hard for them to do, considering we shot both of the movies,” grapte de acteur. “That’s an expensive mistake, I’ll put it that way. But good luck to him—he’ll be great!”

Jimmy Kimmel besluit al lachend dat het antwoord op zijn vraag dus overduidelijk ‘ja’ was. Hij vraagt echter niet of Ian Somerhalder de acteur zal vervangen in de toekomst, de films na ‘Fifty Shades Darker’ en ‘Fifty Shades Freed’. Daar zullen we dus voor moeten afwachten. Voor ons is het alvast een moeilijke beslissing, want we zouden sowieso Jamie’s sexy lichaam missen.

Maar weet je wie ook een sexy lichaam heeft? Jup, Ian Somerhalder!

Lees ook: