Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Ook deze oude bekende keert terug naar GTST

OMG! Ook deze oude bekende keert terug naar GTST

OMG! Ook deze oude bekende keert terug naar GTST

Eerder vertelden we jullie al dat acteurs Beau Schneider en Ferry Doedens weer zouden terugkeren naar Goede Tijden, Slechte Tijden, maar blijkbaar is er ook een derde personage dat weer van zich laat horen. De populaire show heeft bekend gemaakt dat ook Hugo Metsers III opnieuw op onze televisieschermen zal verschijnen.

Acteur Hugo Metsers III kroop tussen 2001 en 2003 in de huid van Ludo’s jongere broer Marcus Sanders. Zijn personage verscheen in de serie nadat hun vader Maximiliaan overleden is en beide broers in het testament vernoemd worden. Hun vader wist dat de relatie tussen zijn zonen al jaren niet goed was, waarbij Ludo zijn broertje Marcus een mislukking vond. Om ze dichter naar elkaar te brengen, had Maximiliaan een opdracht bedacht, namelijk het samen opstarten van een winstgevend bedrijf. Als ze deze opdracht tot een goed einde konden brengen, werd het testament geopend. Hugo Metsers zou na 2 jaar in zijn rol, niet genoeg tijd gehad hebben voor zijn familie en besloten hebben om te stoppen. In de serie vertrok zijn personage Marcus naar de Verenigde Staten.

Dertien jaar later maakt Hugo Metsers zijn comeback en dat doet hij niet alleen. Zijn soap-dochter Kimberly, gespeeld door actrice Britt Scholte, maakt ook haar entree in de show. Hoe lang de twee juist in de soap zullen blijven, is nog niet bekend, maar hun terugkeer brengt alvast enkele strubbelingen met zich mee.

Een oude bekende keert binnenkort terug naar #Meerdijk! #GTST

Een video die is geplaatst door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Lees ook: