Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: ‘My Super Sweet 16’ maakt een comeback in 2017

OMG: ‘My Super Sweet 16’ maakt een comeback in 2017

OMG: ‘My Super Sweet 16’ maakt een comeback in 2017

Het was een grote trend in 2016, maar ook in 2017 gaan we enkele oude bekenden terug zien. Zo kondigde MTV net aan dat ze op zoek zijn naar geschikte kandidaten voor een nieuw seizoen van ‘My Super Sweet 16’. Verwende tieners, steenrijke ouders en een heleboel drama… Wij kunnen al niet meer wachten!

‘My Super Sweet 16’ was voor het eerst te zien in 2005, maar het programma werd drie jaar later alweer van de buis gehaald. Het is dan ook een grote verrassing dat MTV het concept terug nieuw leven wil inblazen, maar een oproep voor kandidaten verscheen zopas op de website. “Doron Ofir Casting is op zoek naar ’s werelds meest populaire, extravagante en glamoureuze jongens en meisjes die een over the top feest aan het organiseren zijn om de wereld te laten zien hoe #blessed ze zijn”, is er te lezen.

My Sweet Fifteen

Omdat het blijkbaar niet zo gemakkelijk is om kandidaten te vinden – euhm… – hebben de programmamakers de regels een beetje aangepast. Zo hoeft het niet enkel meer te gaan om je zestiende verjaardag, want ook Quinceañera’s (Mexicaanse vijftiende verjaardag) en debutantenballen komen in aanmerking. Dat belooft dus!

via GIPHY

Lees ook: