Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: M&M’s met Oreosmaak zijn nu te verkrijgen!

OMG: M&M’s met Oreosmaak zijn nu te verkrijgen!

OMG: M&M’s met Oreosmaak zijn nu te verkrijgen!

Ben jij de gewone M&M’s met melkchocoladevulling, maar ook die met pinda’s en gepofte rijst onderhand wel beu? Én ben jij een Oreofan? Dan is deze M&M-smaak ongetwijfeld iets voor jou.

Lees ook: Huh? M&M’s verboden in Zweden?

Er zijn al heel wat limited editions van M&M-smaken gepasseerd, maar deze nieuwste spreekt ons wel héél erg aan. Over twee maanden is het Halloween en de Verenigde Staten zetten nu al alles in thema van een van hun favoriete feestdagen.

Cookies & Screeem
Aan originaliteit geen gebrek en aan geniale woordspelingen evenmin bij de M&M’s-creatievelingen. Ze noemden hun nieuwste M&M-smaak Cookies & Screeem. Vorig jaar pakte M&M’s nog uit met de Halloween-editie BOO-ttersotch.

De M&M’s-Halloween-editie van dit jaar smaakt dus naar Oreo. Foodblogger JunkBanter mocht de nieuwste smaak al uitproberen. De buitenkant is zwart met witte spikkels. De vulling bestaat uit witte chocolade zijn, omhuld met pure chocolade. Yum!

De nieuwste M&M’s zouden volgens JunkBanters Instagrampost al te verkrijgen zijn bij Target, maar we hebben ze nog niet op de website van de keten gevonden. Nog even wachten met bestellen, dus!

PS Een kleine opmerking voor onze vrienden van M&M’s: Bestaat de Oreovulling niet uit vanillecrème? Maar hé, witte chocolade is ook prima, hoor. Ons hoor je niet klagen!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathomeM