Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Martine Hafkamp keert terug naar GTST

OMG! Martine Hafkamp keert terug naar GTST

OMG! Martine Hafkamp keert terug naar GTST

Actrice Inge Ipenburg staat bekend als de grootste bitch in de soapwereld, of nuja haar populaire personage Martine Hafkamp eigenlijk. Twaalf jaar nadat ze afscheid nam van de cast van Goede Tijden Slechte Tijden, doet ‘the bitch’ terug haar intrede in de serie. Dat belooft!

Fans van de populaire soapserie GTST kregen begin dit jaar de kans om zelf mee te schrijven aan de verhaallijn van personage Wiet. Ze konden kiezen tussen 3 mogelijke scenario’s, waarbij de verhaallijn over Jack van Houten die plots opdook met nieuws over Martine Hafkamp de overgrote winnaar was. Actrice Inge Ipenburg kruipt dus twaalf jaar na haar vertrek van de show terug in de huid van haar alter ego. We zullen wel nog even moeten wachten op haar terugkeer want de aflevering zal pas op donderdag 2 maart 2017 te bekijken zijn op RTL 4.

Hafkamp 2.0

Ipenburg heeft al laten weten dat ze enorm enthousiast is om opnieuw ‘the bitch’ te gaan spelen. Na twee jaar enkel maar geschreven te hebben, is het voor haar een leuke verandering om terug op de set te staan. “Het verzoek van GTST kwam precies op het juiste moment en het enthousiasme van het productieteam gaf de doorslag. GTST is nog altijd fris en actueel, dus geen herhalingsoefening voor mij. Na twaalf jaar afwezigheid moet Hafkamp 2017, Hafkamp 2.0 worden.”

Dubbelganger

Voor vele fans leek het personage van Martine Hafkamp ten dode opgeschreven. Ze verliet de serie twaalf jaar geleden nadat haar rivaal Ludo Sanders ervoor gezorgd had dat Martine veroordeeld werd voor moord. Tijdens haar ritje naar de gevangenis wordt haar vervoer onderschept door Ludo, die haar op een bootje zet en dwingt Nederland te verlaten. Later wordt de boot leeg op de Noordzee aangetroffen en vreesde iedereen het ergste.

Maar blijkbaar heeft de blondine het wilde bootritje nu toch overleefd. Dankzij de keuze van de kijkers zullen Jack en Wiet op onderzoek gaan in Rusland, waar ze Maddy Everest ontmoeten, die wel de dubbelganger van Martine Hafkamp lijkt te zijn. Uiteindelijk blijkt Maddy wel degelijk Martine te zijn en keren ze allemaal samen terug naar Meerdijk. Wat er later gebeurt, moeten we nog afwachten…

Lees ook: