Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Marlene King deelde enkele spoilers van ‘Pretty Little Liars’ op Twitter!

OMG! Marlene King deelde enkele spoilers van ‘Pretty Little Liars’ op Twitter!

OMG! Marlene King deelde enkele spoilers van ‘Pretty Little Liars’ op Twitter!

Het is al bijna een maand geleden dat we de laatste aflevering van Pretty Little Liars hebben bekeken en het wachten tot april 2017 gaat héél traag voorbij. Ook schrijfster Marlene King weet dat ze haar fans tevreden moet houden en deelde enkele dagen geleden enkele scènes van het script en gaf zo misschien meer informatie dan eigenlijk mocht. 

Schrijfster Marlene King deelde in totaal 5 tweets met de wereld waarin ze korte scènes toont van de laatste aflevering ooit. En je gelooft het of niet, maar zowel Spencer als Toby komen voor in het script. Wij maakten spontaan een vreugdesprongetje maar beseften ook heel snel dat we al wel vaker op het verkeerde spoor gezet zijn. Laten we de tweets even overlopen…

Hoera! Spencer kan nog bellen, dus dat betekent dat ze de vorige aflevering overleefd heeft!

Yay, ook Toby heeft minstens nog 1 zinnetje in de laatste aflevering en het lijkt erop dat deze boodschap voor Spencer bedoeld is. Is er dan toch nog hoop voor Spoby?

Er staat niet duidelijk voor wie de zin bedoeld is, maar het gaat alvast om een huwelijk. Het personage zegt namelijk dat hij/zij de geloften niet gaat kunnen uitspreken zonder lelijk te wenen als de andere persoon op die manier blijft kijken. Niet echt duidelijk, maar wij gokken op Aria! Remember deze ‘ugly cry’?

Wie, wat, waar?!

Marlene King zegt zelf dat dit een gepaste laatste scène was, maar wij hopen alvast niet dat het gaat om een relatiebreuk. Ze zegt ook dat het de laatste is voor nu… Wat betekent dat er dus nog meerdere zullen volgen. Wij houden jullie op de hoogte!

Lees ook: