Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: komt dit personage terug in Grey’s Anatomy?

OMG: komt dit personage terug in Grey’s Anatomy?

OMG: komt dit personage terug in Grey’s Anatomy?

Er komt een dertiende seizoen van Grey’s Anatomy en daar zijn wij op de redactie superblij mee. Van Sara Ramirez als Callie Torres moeten we helaas afscheid nemen, maar Ellen Pompeo aka Meredith Grey zien we wel terug. Toch is er nog een personage dat haar doktersjas nog niet helemaal opgeborgen heeft…

Nieuw seizoen
Bovendien heeft The Hollywood Reporter bevestigd dat alle hoofdpersonages uit de serie getekend hebben voor het nieuwe seizoen. Fans die nog steeds niet over het verlies van McDreamy heen zijn, kunnen dus weer rustig ademen. Je favoriete acteurs gaan nergens heen!

Geruchten
Toch hebben we nog extra goed nieuws voor Grey’s Anatomy-fans. Voorlopig blijft het bij geruchten, maar het doet de ronde dat Sandra Oh terugkeert naar het Grey Sloan Memorial Hospital. Sandra speelt de rol van Cristina Yang. De aanleiding voor de geruchten? De actrice heeft op Instagram een foto gepost met Kevin McKidd (Owen Hunt).

https://www.instagram.com/p/BGhIQ6lyXmW/?taken-by=iam_sandraoh

Getrouwd
De twee waren in de serie eventjes getrouwd en haar terugkeer naar Grey’s zou dus voor de vertrouwde portie drama kunnen zorgen. Owen heeft namelijk een nieuwe relatie en ook de baan van Cristina is ingenomen door de halfzus van Meredith Grey.

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat!

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Sandie Stroobants