Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Komt er dan toch een ‘Will & Grace’-reünie?

OMG! Komt er dan toch een ‘Will & Grace’-reünie?

OMG! Komt er dan toch een ‘Will & Grace’-reünie?

Een tijdje geleden kregen we te horen dat de acteurs van ‘Will & Grace’ terug samen op de set stonden voor een nieuw seizoen, maar later bleek het om een promotiefilmpje te gaan voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het filmpje werd al meer dan 6 miljoen keer bekeken en dat hebben ook de makers van Netflix opgemerkt. Zij zouden nu geïnteresseerd in een echte ‘Will & Grace’-reünie. Yaaaayy!

En hoewel de geruchten nog niet officieel bevestigd zijn, zouden bronnen van E! News en Deadline gezegd hebben dat de populaire show wel degelijk terug zou keren. NBC, die de serie van 1998 tot 2006 uitzond, heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar volgens bronnen zou het Netflix zijn die ‘Will & Grace‘ zou willen terugbrengen naar onze televisies. Eerder bracht Netflix ook al nieuwe seizoenen uit van ‘Full House‘ en ‘Gilmore Girls‘ en het zou nu ook geïnteresseerd zijn in 10 nieuwe afleveringen van ‘Will & Grace’.

Ook de acteurs zouden enthousiast zijn om terug in de rol van hun geliefde personages te kruipen. “Niemand was er zeker van of dit een goed idee zou zijn, totdat het viertal op de set stond“, zei de bron tegen E! News. Zien we Debra Messing, Eric McCormack, Megan Mullally en Sean Hayes binnenkort dan toch terug grappen en grollen? Fingers crossed!

Lees ook: