Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Is er een Destiny’s Child-reünie op komst?

OMG! Is er een Destiny’s Child-reünie op komst?

OMG! Is er een Destiny’s Child-reünie op komst?

2016 was tot nu toe het jaar van de comebacks, maar the best is yet to come. Deze week is er plots een gloednieuw Instagramaccount van Destiny’s Child opgedoken en iedereen werd meteen gek.

Vroeger zongen we alle lyrics van Beyoncé, Kelly en Michelle vrolijk mee, maar all good things must come to an end. Destiny’s Child besloot om te stoppen, want het trio had een solocarrière voor ogen. Beyoncés carrière als Queen B kan niet meer stuk, maar van Kelly en Michelle hebben we sindsdien niet meer zo veel gehoord.

I don’t think we’re ready for this jelly

Nu is er deze week een gloednieuw Instagramaccount van de groep opgedoken en alle fans van Destiny’s Child gingen meteen door het lint. Het account is bovendien geverifieerd en wordt onderhouden door Sony’s Legacy Records. Het is dus een officieel account en niet eentje dat opgestart is door een fan.

Door de timing denkt iedereen dat er een reünie in de maak is. Het lijkt logisch, want waarom zou Sony na al die jaren nog een Instagramaccount voor de dames opstarten. Bovendien is het in 2017 ook 20 jaar geleden dat Destiny’s Child hun eerste nummer heeft opgenomen.

Er is nog geen officiële bevestiging. Zowel Sony als Beyoncé, Michelle en Kelly houden de lippen stijf op elkaar, maar met dromen doe je niets verkeerd, toch? Al lijkt het ons onwaarschijnlijk dat miss Knowles zou terugkeren naar Destiny’s Child.

Lees ook: