Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: deze ijsbar verkoopt red velvet wafels mét ijs!

OMG: deze ijsbar verkoopt red velvet wafels mét ijs!

OMG: deze ijsbar verkoopt red velvet wafels mét ijs!

Soms komen er lekkernijen op het internet voorbij, waar je zó enthousiast van wordt dat je gelijk op de tafel zou gaan willen dansen. Een regenboogtosti, of een Viennetta-ijstaart op een stokje bijvoorbeeld. Maar nu hebben we een red velvet waffels gespot, mét ijs ertussen. We can’t

Red velvet goodness
Laat ons dat nog een keer herhalen: red vélvet waffles. Met ijs. Het hele red velvet fenomeen is een trend die steeds bekender en geliefder wordt en wij snappen wel waarom. Want het is ontzettend lekker en de taart is nog erg fotogeniek ook. Heel Instagram staat dan ook vol met plaatjes van red velvet cake. De bijbehorende hashtag heeft momenteel het verbazingwekkende aantal van 330,387 posts op Instagram. Dus deze variant op de hippe taart is een welkome afwisseling!

Premium ice cream
Helaas kun je dit briljante hapje nog niet in Nederland bemachtigen, want je scoort ze alleen nog maar bij ‘Mikey Likes It Icecream’ in New York. Deze ijsbar serveert naar eigen zeggen ‘Pop Culture Inspired Ultra Premium Ice Cream’, en begint steeds meer aan populariteit te winnen. Op Instagram heeft de hippe bar dan ook al 22K volgers vergaard, en wij voorspellen dat dit getal snel zal gaan oplopen. Tripje naar New York boeken dan maar?

Bron: Instagram.

Lees ook: