Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: het huis van de familie Duffeling uit de Harry Potter-films staat te koop!

OMG: het huis van de familie Duffeling uit de Harry Potter-films staat te koop!

OMG: het huis van de familie Duffeling uit de Harry Potter-films staat te koop!

Wil je wel eens slapen in de bezemkast van Harry Potter? Dat kan! Het huis van de familie Duffeling staat namelijk te koop. Het heeft drie slaapkamers en kan voor iets meer dan een half miljoen euro van jou zijn. 

Het huis is gelegen op een rustige locatie en is volledig gerenoveerd. Voor de geïnteresseerden: op de begane grond bevindt zich een grote hal, een keuken en eetkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en nog een extra badkamer.

In de Harry Potter-films was dit het huis van de familie Duffeling. De Ligusterlaan 4 komt in verschillende films voor en er zijn dan ook heel wat herinneringen gekoppeld aan het huis. Natuurlijk is er de bezemkast onder aan de trap, maar ook de woonkamer kwam meerdere keren in beeld. Denk maar aan alle Zweinstein-brieven die door de ruimte vlogen of aan de opgeblazen tante van Harry.

In mei 2010 werd het huis al een keer verkocht voor ongeveer 338.000 euro. Nu staat het weer op de markt, maar zo ‘goedkoop’ kom je er dit keer niet vanaf. Na alle renovaties is de prijs gestegen tot een half miljoen euro. Eerst nog even sparen, denken wij zo.

Lees ook: