Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: Deze hotspot in New York serveert de wafels van je dromen!

OMG: Deze hotspot in New York serveert de wafels van je dromen!

OMG: Deze hotspot in New York serveert de wafels van je dromen!

Verzot op een puntzak friet? En gaat je hartje al helemaal sneller kloppen van een warme wafel? In New York kun je nu het beste van beide werelden bemachtigen, namelijk een wafel in de vorm van een puntzak, mét allemaal vrolijke toppings. Loopt het water je al in de mond?

Wafels met kleurtjes
Egloo in New York serveert deze geweldige wafels en ze lijken bijna te mooi om waar te zijn. Wat krijg je, wanneer je aldaar een wafel besteld? Niet zomaar een simpel wafeltje met kersen. Nee, deze hotspot tilt het fenomeen ‘wafel’ naar een heel ander niveau. Hou je vast: je krijgt een wafel bestaande uit allemaal kleine bolletjes, geserveerd in een puntzak. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de wafel versierd met allemaal kleurrijke toppings, fruit en nootjes…

Kleine eitjes
Wat deze wafels zo speciaal maakt, is dat ze van origine uit Hong Kong komen en niet uit ons buurlandje België. In Hong Kong worden deze wafels verkocht als street food, en ‘Gai Daan Jai’ genoemd. Dit betekent: ‘kleine eitjes’. En dat verklaart dus ook gelijk het uiterlijk van deze Chinese wafels.

Pumpkin spice wafels
De wafels kunnen gemaakt worden van beslag met onder andere naturel, chocolade en groene thee. En rondom de feestdagen hebben ze ook wafels met pumpkin spice smaak. Een wafel kost 8 dollar, maar daar moet je dus wel een vliegticket naar New York bij optellen. Wanneer gaan we?

Copyright: Culy

Bron: Culy, Egloo

Lees ook: