Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: er is nu een ware avocado chocoladereep op de markt

OMG: er is nu een ware avocado chocoladereep op de markt

Thuis & wonen
OMG: er is nu een ware avocado chocoladereep op de markt

Avocado’s zijn hot, daar hoeven we niet over te discussiëren. Avocado toast, taart van avocado en zelfs telefoonhoesjes met avocadoprint vliegen ons om de oren. Maar nu is er de allereerste avocado chocoladereep op de markt gebracht en sindsdien kunnen wij aan niets anders meer denken. Al is het alleen maar om het ge-wel-di-ge design van de verpakking.

Lees ook: Deze sticker laat precies weten wanneer je avocado eetrijp is

De repen zijn ontwikkeld door het Amerikaanse chocolademerk Compartés en zij zijn de allereerste die chocoladerepen met avocado erin verwerkt hebben gemaakt. Het betreft witte chocoladerepen, die er ontzettend creamy en zoet uitzien. Hoe sterk je de avocado proeft weten we niet, maar het kan alleen maar lekker zijn. We love all things avocado, dus dit moet sowieso een hitje zijn.

We raden je aan om ook even een kijkje te nemen op het Instagramaccount van Compartés te nemen, want het staat vól met geweldige plaatjes van hun briljante chocoladerepen. Ze hebben namelijk niet alleen een reep met avocado’s erin, maar ook met ontbijtgranen, pindakaas of stikcy coffee bijvoorbeeld.

Helaas zijn de repen alleen nog maar te koop in Los Angeles. Je kunt ze wel bestellen, maar van de importkosten zul je niet heel blij worden. Hopelijk zijn de chocoladerepen snel in Nederland te verkrijgen, fingers crossed!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee