Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: er bestaat nu Hello Kitty-wijn!

OMG: er bestaat nu Hello Kitty-wijn!

OMG: er bestaat nu Hello Kitty-wijn!

Hello Kitty-wijn? Ja, dat hoorde je goed. Sinds kort kun je op een wel heel schattige manier dronken worden met je vriendinnen. Want het koppie van Japanse katje is nu ook te vinden op rode, witte en rosé wijnflessen.  Die willen we best hebben. 

Sanrio x Torti Winery
Het merk Hello Kitty is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar koninkrijk. Het schattige katje met Japanse roots is al lang meer alleen een knuffel, maar er is nu ook een Hello Kitty-nagellaklijn, een lingerielijn, zeepjes, een agenda en nog veel meer. Het dochterbedrijf van Hello Kitty, Sanrio genaamd, heeft de handen ineen geslagen met Torti Winery in Italië en allerlei Hello Kitty-wijnen geproduceerd. Patricia Torti, de eigenares van de wijnhandel in Italië, vertelt aan Los Angeles Times dat het maken van de wijn een proces van wel tien jaar is geweest.

x18186

Sparkling pink
Wat je van deze schattige wijn verwachten kunt? Er is een rosé, een witte wijn, een sparkling witte wijn gemaakt van pinot noir-druiven, en een zachtroze sparkling wijn gemaakt van een combinatie van chardonnay en pinot noir-druiven. Torti vertelt aan Los Angeles Times, dat haar vader en haar zus deze wijn speciaal voor Hello Kitty hebben geproduceerd. Ook het uiterlijk van de fles is speciaal ontworpen voor Hello Kitty. “We produce a special bottle with a heart, only for Hello Kitty.”

California dreaming
Om deze wijn te proeven moet je wél even een vliegtickets naar The States boeken, want de speciale wijn wordt alleen geserveerd in Antonello Ristorante in Santa Ana, California. Daar kun je een glas drinken, of een fles kopen en meenemen. En dat laatste zouden wij doen. Al is het alleen maar voor die schattige fles, die een perfecte eye catcher in ons interieur zou zijn. Cheers!

Copyright: Glamour.com

Bron: Glamour.com, Los Angeles Times

Lees ook: