Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Voor alle Nutella-lovers: Amsterdam organiseert een chocolade festival vol met Nutella!

OMG! Voor alle Nutella-lovers: Amsterdam organiseert een chocolade festival vol met Nutella!

OMG! Voor alle Nutella-lovers: Amsterdam organiseert een chocolade festival vol met Nutella!

Nutella-lovers opgelet! Op 16 juli wordt er in Amsterdam een chocoladefestival georganiseerd, Festella! Er kan heel veel Nutella en chocolade worden geproefd, en er zullen verschillende activiteiten rondom chocolade worden georganiseerd. Zo zal er een chocoladebad zijn en kan er geworsteld worden in chocolade.

Festella

Het Stadpodium in Westpoort Amsterdam wordt met Festella omgetoverd tot een chocoladewalhalla. Behalve heel veel chocolade zijn er ook foodtrucks, live acts, dj’s, bands, een zweefmolen en verschillende activiteiten. Bekijk het hele overzicht hier.

Op date met chocolade

De juiste chocolade nog niet gevonden? Geen zorgen, want op elk potje past een dekseltje 😉 Om jou te helpen bij het vinden van de perfecte match kun je op 16 juli speeddaten met chocolade.

Bestaat er zoiets als te veel chocolade?

We betwijfelen of je te veel chocolade kunt eten, maar mocht de chocolade je de neus even uitkomen, dan is er gelukkig ook voldoende ander eten te verkrijgen bij de foodtrucks. En je kunt natuurlijk even naar de silent disco gaan, na een uurtje dansen is er vast wel weer ruimte voor een zoet toetje!

Lees ook:

Nutella, en 12 andere babynamen die verboden zijn in de wereld

OMG: 5 Nutella hacks die iedere chocoladeliefhebber écht moet kennen!

Deze taart met Nutella maak je met slechts 3 ingrediënten