Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Omeletwraps met ham, rucola en tomaat

Omeletwraps met ham, rucola en tomaat

Thuis & wonen
Omeletwraps met ham, rucola en tomaat

Deze omeletwraps zijn een leuke afwisseling van de normale wraps. Als je ze maakt voor ontbijt, vul ze dan met zoete ingrediënten zoals frambozen, abrikozenjam of chocopasta. Voor lunch of avondeten kun je ze beleggen met kaas, ham, salami, pesto of uienringen. Wij maken vandaag deze variant:

Tijd: 10 minuten
Recept voor 4 omeletwraps

Dit heb je nodig:

  • 6 eieren
  • handje rucola
  • 1 paprika
  • twee handjes cherrytomaatjes
  • 4 plakjes ham

Zo maak je het:

Breek alle eieren open boven een kom. Roer stevig tot het een gladde massa is.

Smelt een klontje boter of giet een scheutje olie in een koekenpan. Schenk vervolgens 1/4 van het mengsel in de pan. Keer het omelet om wanneer de bovenkant niet meer nat is. Bak op deze manier vier omeletten.

Beleg ze met 1 plak ham, een handje rucola en wat tomaatjes. Rol ze op en snijd ze doormidden.

Tip: maak de omeletwraps ook eens met doperwtjes en prei.
Tip: Snijd de wrap verticaal in kleine stukjes om er hapjes van te maken. Handig voor op een verjaardag of feest.

 

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Shoppen is altijd een goed idee