Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kunnen we op deze datum weer genieten van een nieuw seizoen ‘Orange Is The New Black’?

Kunnen we op deze datum weer genieten van een nieuw seizoen ‘Orange Is The New Black’?

Thuis & wonen
Kunnen we op deze datum weer genieten van een nieuw seizoen ‘Orange Is The New Black’?

Het is dé serie om te bingewatchen op een druilerige dag. We hebben het natuurlijk over ‘Orange Is The New Black (OITNB)’. Toch laat Netflix ons nog steeds in spanning wanneer we seizoen 6 kunnen verwachten.

Lees ook: Deze nieuwe Netflix-serie á la ‘The Walking Dead’ wordt bloedstollend spannend

Want is het niet zo langzamerhand het moment voor de release? Veel fans wachten al enige tijd met smart op meer duidelijkheid, want de vorige vier seizoenen werden allemaal tussen 6 en 17 juni op Netflix gezet. Maar er is een uitzondering: het eerste seizoen konden we pas vanaf 11 juli bekijken. Dus als de makers teruggaan naar de roots, kunnen we nog wel eens even moeten wachten…

Seizoen 7

Toch geeft het enige verlichting als we weten dat ook seizoen 7 al in de maak is. De acteurs zitten namelijk alweer vol in de opnames, dus ook al moeten we nu even geduld hebben, het is in ieder geval niet het einde van jouw favoriete serie. Nu maar hopen dat Netflix zelf ons snel meer duidelijkheid geeft.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Glamour | Beeld: GIPHY

Shoppen is altijd een goed idee