Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oh no! Deze functie verdwijnt op Instagram

Oh no! Deze functie verdwijnt op Instagram

Oh no! Deze functie verdwijnt op Instagram

Wil jij wel eens weten op welke plekken je favoriete reisblogger al geweest is? Of stalk je stiekem je ex-lief om te zien of hij nog steeds in ‘jullie’ koffiebar komt? Dikke pech, want Instagram neemt afscheid van de wereldkaart bij je profiel. 

Yep, dat lees je goed. Het zal niet langer mogelijk zijn om via Instagram te zien waar jouw favoriete celebs of bloggers verblijven. Wanneer je op het icoontje van de plaatsaanduiding klikte, kon je zien waar overal ter wereld iemand al geweest was. Maar dat is nu dus verleden tijd. Bij de laatste update van de app zal je zien dat de derde van vier buttons boven aan je feed verdwenen is en er nog maar drie overblijven.

1701696

Waarom het socialemediaplatform afscheid neemt van de functie? Mensen zouden het amper gebruiken. Bovendien zou het meer privacy opleveren. Je kan wel nog steeds een locatie toevoegen aan je foto om aan te tonen dat je op het strand van Punta Cana ligt of een cupcake verorbert bij Magnolia Bakery in New York. Maar daar stopt het dan ook. Bummer!
En wij zijn niet de enigen die dat jammer vinden …

Lees ook:

Copyright: Laura Vansweevelt