Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OH LA LA: Jim Bakkum wordt stripper in nieuwste film ‘Onze Jongens’

OH LA LA: Jim Bakkum wordt stripper in nieuwste film ‘Onze Jongens’

OH LA LA: Jim Bakkum wordt stripper in nieuwste film ‘Onze Jongens’

Blote bovenlijven, ‘Magic Mike’-routines én Jim Bakkum? Ja hoor, de nieuwste film ‘Onze Jongens’ heeft het allemaal. Zet jullie dus maar schrap want de trailer voorspelt dat het een hele spannende avond kan worden. 

Nederland heeft vanaf nu zijn eigen ‘Magic Mike’-dansers want Jim Bakkum schittert binnenkort in de film ‘Onze Jongens’. Bakkum kruipt in de huid van Jorrit, een man die na jaren afwezigheid terug komt naar Nederland en hoopt zijn ex-vrouw en zoontje in de armen te kunnen sluiten. Jorrit krijgt een baantje bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas, maar de zaken gaan enorm slecht. Tot Jorrit en 4 andere bouwvakkers hét gat in de markt vinden en het klussen achterwege laten. Ze gaan namelijk… strippen! En zoals de trailer al aantoont, hebben ze voor elke klus het juiste gereedschap klaar. Oh la la!

De film staat nu al bekend als de Nederlandse versie van ‘Magic Mike’ en belooft de heetste film van het jaar te worden. ‘Onze Jongens’ verschijnt op 29 december in de bioscoop, maar voorlopig moeten we het doen met de sexy trailer. Enjoy ladies!

Lees ook: