Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OH LA LA: Deze Franse boeren zorgen ervoor dat jij al verlangt naar 2017

OH LA LA: Deze Franse boeren zorgen ervoor dat jij al verlangt naar 2017

OH LA LA: Deze Franse boeren zorgen ervoor dat jij al verlangt naar 2017

Met het nieuwe jaar in zicht begint iedereen al te denken aan zijn goede voornemens en wat we kunnen doen om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. De Britse roeiers van Warwick Rowing Club gingen uit de kleren voor het goede doel en de opbrengst van hun naaktkalenders ging naar een organisatie die strijdt tegen homofobie binnen de sportgemeenschap. En natuurlijk konden de Fransen niet achter blijven, dus ook zij gingen voor ons uit de kleren. Waarom ook niet?

De Franse fotograaf Fred Goudon maakte vorig jaar al een kalender met halfnaakte brandweerlui, en dit jaar heeft hij enkele Franse boeren kunnen overtuigen om zonder al te veel kleren voor zijn lens te poseren. En hoewel zonder kleding op een boerderij werken waarschijnlijk niet het beste idee is vanuit een gezondheidsperspectief, lijken de mannen even vergeten te zijn dat ze geen professionele topmodellen zijn. Van Champagne en Picardië tot Normandië en de Provence, Goudon heeft het hele land doorkruist in zijn zoektocht naar boeren die wilden meewerken aan zijn nieuwste kalender. En gelukkig voor ons, zitten er hele knappen kandidaten tussen.

Als je dus into halfnaakte Franse boeren met koeien en varkens bent, dan belooft 2017 alvast een topjaar voor jou te worden. Je kan de kalender kopen op de site van Amazon voor $32.

Lees ook:

 

 

 

 

 

 

Shoppen is altijd een goed idee