Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Thank you ‘Ferry’ much: de officiële trailer van de ‘Undercover’-prequel is ein-de-lijk hier

Thank you ‘Ferry’ much: de officiële trailer van de ‘Undercover’-prequel is ein-de-lijk hier

Thank you ‘Ferry’ much: de officiële trailer van de ‘Undercover’-prequel is ein-de-lijk hier

Na het tweede, bloedstollende seizoen van ‘Undercover’ waren de kritieken niet mals. Want wáárom zagen we Ferry (Frank Lammers) en Daniëlle (Elise Schaap) maar nauwelijks? Gelukkig weten we al een tijdje dat er een prequel van de razend populaire serie aankomt, die volledig draait om de drugsbaron. Welke acteurs we terug gaan zien in ‘Ferry’ de film, werd maanden geleden al bekendgemaakt maar nu is ook ein-de-lijk de langverwachte trailer hier.

Trailer ‘Ferry’ de film

In de film Ferry gaan we terug in de tijd. Het is het jaar 2006, Amsterdam. Ferry is natuurlijk nog een stuk jonger, maar ook toen al werkzaam in de drugswereld. Het personage van Frank Lammers gaat aan de slag voor hasjbaron Ralph Brink. Wanneer de bende bruut wordt overvallen, raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Alle sporen wijzen naar een groepje kampers in Brabant en aan Ferry de schone taak om de daders op te sporen.

Brabant

Hoewel Ferry geboren en getogen is in het zuiden van het land, ontvluchte hij zijn geboortestreek jaren geleden. Het weerzien met zijn familie? Ongemakkelijk en stroef. Het leven op de camping? Weer even wennen. En de ontmoeting met Daniëlle? Veranderde alles. “Jongen, ik zal u zeggen: het was allemaal prima, fenomenaal. Kon niet beter. Totdat ik haar zag.”

Sterrencast

We weten al van de eerdere seizoen van Undercover dat je continu op het puntje van je stoel zit. Ook de eerste beelden van de teaser geven je precies dat. Zeker als je weet dat Ferry uiteindelijk moet gaan kiezen waar zijn loyaliteit ligt. En met zo’n sterrencast, kan het niet anders dan een keigoede film worden. Want we zien niet alleen Huub Stapel, Monic Hendrickx en Raymond Thiry terug in de prequel van de hitserie Undercover, maar ook onder meer Yannick van de Velde en Maarten Heijmans maken hun opwachting.

Lees ook
Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

Releasedatum prequel ‘Undercover’

Wanneer de film precies op Netflix verschijnt, is nog niet helemaal duidelijk. Aan het einde van de teaser zien we slechts ‘binnenkort’. Maar ja, is dat volgende week, volgende maand, volgend jaar? We zullen in ieder geval nog even geduld moeten hebben en het moeten doen met deze teaser van ‘Ferry’, maar veelbelovend is-ie zeker. Wij kunnen niet wachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still, Instagram