Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OEPS: The Voice of Holland overladen met kritiek

OEPS: The Voice of Holland overladen met kritiek

OEPS: The Voice of Holland overladen met kritiek

Op vrijdagavond zitten we massaal voor de buis voor het zevende seizoen van ‘The Voice of Holland’, maar het programma krijgt de laatste dagen ontzettend veel kritiek over zich heen. Zo zou The Voice zich dit jaar een beetje te veel focussen op oude bekenden, in plaats van de zoektocht naar nieuw talent.

Gisteren kwamen er enkele oude bekenden over de vloer tijdens de nieuwste aflevering van The Voice of Holland. Zo zagen we Annemarie, zangeres bij de band Leaf, het podium betreden en achteraf nog even een praatje slaan met jurylid Guus Meeuwis. Annemarie had met haar band een grote hit te pakken in 2007 met ‘Wonderwoman’. Nu wilt ze graag zelf nummers schrijven en uitbrengen.

Ook de ex-vriendin van Alain Clark, Roza, waagde een poging bij The Voice en de dochter van Tineke de Nooij wist coach Waylon te overtuigen van haar optreden. Ook andere oude bekenden zoals X Factor-finalist Rachel, musicalster John Vooijs en Idols– winnares Nikki passeerden de revue.

Al deze bekende gezichten zorgden voor een heuse discussie op Twitter. Uit de reacties blijkt dat velen zich beginnen te storen aan de ‘herkansers’ in de show, waardoor er weinig nieuw talent ontdekt werd. Coach Sanne snapt de hele tumult niet en begrijpt daarentegen wel waarom de kandidaten een tweede poging wagen. “Het is een mooi visitekaartje, dat mensen denken: ‘oh ja, die is er ook nog’”, verklaarde ze aan de Telegraaf.

Lees ook: