Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeps: Deze scène uit ‘The Big Bang Theory’ is té pikant voor Britse fans

Oeps: Deze scène uit ‘The Big Bang Theory’ is té pikant voor Britse fans

Oeps: Deze scène uit ‘The Big Bang Theory’ is té pikant voor Britse fans

Wie fan is van ‘The Big Bang Theory’ weet dat de serie allesbehalve pikant is. Hoofdpersonage Sheldon Cooper deed er zelfs 9 seizoenen over om voor de eerste keer ‘coïtus’ te hebben met zijn vriendinnetje Amy. Maar in het tiende seizoen zit er blijkbaar een scène die té expliciet is voor de Britse kijkers, want de UK heeft besloten om deze niet uit te zenden op televisie.

Het gaat om aflevering zeven uit het tiende seizoen waarin Sheldon (Jim Parsons) een nachtmerrie heeft over zijn huisgenoot Leonard (Johnny Galecki). Hij droomt dat Leonard en zijn vrouw Penny (Kaley Cuoco) zijn kamer hebben veranderd in een heuse sekskerker, nadat hij is ingetrokken bij zijn vriendin Amy. De scène waarin Sheldon het koppel betrapt in de kerker duurt slechts 15 seconden en we zien enkel Penny Leonard vastmaken door middel van kettingen. Wat er verder zou kunnen gebeuren, hebben de producers er wijselijk uitgelaten.

 

De UK vond de scène dus té pikant om uit te zenden, terwijl de aflevering in Amerika gewoon al op de televisie is getoond. Normaal is de situatie omgekeerd, aangezien de VS vrij preuts is op het gebied van ‘alles wat met seks te maken heeft’.

Grappig weetje: De acteurs is bovenstaande scène zijn enkele jaren geleden ook in real life een koppeltje geweest.

Lees ook: