Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeps: Meisje plaatst spiegelselfie en wordt overladen met kritiek

Oeps: Meisje plaatst spiegelselfie en wordt overladen met kritiek

Oeps: Meisje plaatst spiegelselfie en wordt overladen met kritiek

Sloddervossen opgelet! Plaats jij wel eens een spiegelfoto van je outfit, zonder je kamer op te ruimen? Think twice! Want dít meisje deed precies hetzelfde, en het hele internet praat nu over haar foto. Maar niet op een positieve manier…

Achtergrond
Alyssa, een meisje uit New Orleans, plaatste nietsvermoedend een foto op Twitter van haar prachtige jurk. De dress is prachtig om te zien, en bezaaid met allerlei zwarte pailletten. Maar dat is niet waar Twitter gebruikers over praten, want de achtergrond van haar foto is het gesprek van de dag online.

Sloddervos
De schoonheid van de jurk is vervaagd door de rommel van haar kamer. De hele vloer is bezaaid met kledingstukken, make-up, schoenen, tassen en zelfs lege kopjes en drinkbekers. En met die rondslingerende rommel is Twitter aan de haal gegaan, met als resultaat dat haar foto al ruim 9000 keer als favoriet is opgeslagen en meer dan 4000 retweets heeft gehad.

Inzoomen
Screenshots van ingezoomde stukken van haar rommelige kamer verschijnen overal op internet. En de speurneuzen van het internet hebben op haar kamer de gekste dingen gespot. Zo werd er onder andere een wafelijzer en een doos marshmallows gespot. Hilarisch! Wij denken voortaan dus wel even twee keer na voordat we een foto op internet plaatsten.

Bron: Hello Giggles, Twitter

Lees ook: