Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeps! Deze man weet niet zeker of hij nou verloofd is of niet…

Oeps! Deze man weet niet zeker of hij nou verloofd is of niet…

Oeps! Deze man weet niet zeker of hij nou verloofd is of niet…

Van epic fails gesproken, deze is wel heel epic: Een Duitse man vroeg zijn vriendin in aangeschoten toestand ten huwelijk en wist de volgende dag niet meer wat ze als antwoord had gegeven. En aangezien zij weigert om dit levens veranderende antwoord nog eens te herhalen verkeert hij nu in het ongewisse over zijn relatiestatus. Moet zijn Facebook-status aangepast worden naar verloofd of niet? 

Maar we moeten het de man nageven: hij bedacht een creatieve oplossing om uit deze penibele situatie te geraken. Hij plaatste namelijk een advertentie in de lokale krant. De advertentie luidt als volgt:

‘Ik zoek getuigen. Ik vroeg mijn vriendin ten huwelijk op 24 september om 4.30 uur ’s ochtends op de Friedrich-Ebert Strasse/Annennstrasse. Door een te hoge alcoholconsumptie, kan ik me niet herinneren wat haar antwoord was en zij hult zich in stilzwijgen. Wie zag mijn aanzoek en kan mij hier relevante informatie over bezorgen?’

De advertentie gaat inmiddels viraal op social media, maar of hij ook al weet wat haar antwoord was is helaas nog niet bekend.

Lees ook:

Nu volgen: dit Instagramaccount vol huwelijksaanzoeken

13 signalen dat je binnenkort een huwelijksaanzoek krijgt

5 tekenen dat je partner degene is met wie je moet trouwen

Bron: Ad.nl