Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OEPS: Koppel ‘Baby te Huur’ onder vuur na ongepast gedrag

OEPS: Koppel ‘Baby te Huur’ onder vuur na ongepast gedrag

OEPS: Koppel ‘Baby te Huur’ onder vuur na ongepast gedrag

Zat jij gisteren ook met open mond te kijken naar de laatste aflevering van ‘Baby te Huur’? Dan was je zeker niet de enige want vele kijkers hebben gisteren hun ongenoegen uitgedrukt op Twitter. Vooral het gedrag van deelnemers Melanie en Philippe was volgens velen ongepast en hun huur-zoontje Lorenzo zou op een verschrikkelijke manier behandeld zijn. De reacties op sociale media waren dan ook niet mals.

Het NPO-programma Baby te Huur geeft jonge stelletjes de kans om het ouderschap te ervaren voor ze zelf aan kinderen beginnen. Ze krijgen voor een bepaalde tijd een logeerkindje, waar ze dan zelf voor moeten zorgen. Deelnemers Melanie (17) en Philippe (20) lieten sinds de eerste aflevering al weten dat ze het niet zagen zitten om als ouders op te draven en leken totaal niet geïnteresseerd in de kleine Lorenzo. Hoe het koppel in de komende afleveringen omging met de vijfjarige Lorenzo was volgens vele kijkers dan ook ongepast en zelfs beschamend.

Philippe vergat in een vorige aflevering de naam van het jongetje, maar het is vooral zijn vriendin Melanie die het een beetje te bont maakt. De tijdelijke moeder noemde haar zoontje eerder al ‘fucking irritant‘ en ze zou de stank van het mannetje niet meer aankunnen. Ook de rol van troostende moeder is haar niet op het lijf geschreven, want ze liet hem een lange tijd huilen zonder in te grijpen. In de laatste aflevering liet ze Lorenzo zelfs bijna onder een bus rennen, om vervolgens te roepen dat ‘alle kinderen kut zijn‘. Voor vele kijkers was dit de druppel die de emmer deed overlopen en dat lieten ze duidelijk merken op sociale media.

Wie de aflevering gemist heeft, kan deze hieronder herbekijken.

Lees ook: