Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeps! Friese krant wist de uitslag van HNTM-finale voordat deze officieel bekend was…

Oeps! Friese krant wist de uitslag van HNTM-finale voordat deze officieel bekend was…

Oeps! Friese krant wist de uitslag van HNTM-finale voordat deze officieel bekend was…

Gisteravond werd de spannende finale van Hollands Next Top Model uitgezonden. In de finale stonden Akke Marije, Noor, Emma en wild card deelneemster Colette. Akke werd uiteindelijk de grote winnaar, het vreemde is echter dat de Leeuwarder Courant dit al wist voordat alle stemmen geteld waren. Hoe kan dat?

Stemmen op Akke Marije doe je zo! #HNTM #TeamAkkeMarije

A photo posted by HNTM (@hollandsnexttopmodel) on

Team Akke Marije

Akke Marije Marinus won de finale en daarmee ook het felbegeerde modellencontract bij Touché ter waarde van €50.000 dollar. De winnares werd gekozen op basis van de stemmen van de jury en van de kijkers thuis. De Leeuwarder Courant plaatste echter al een artikel online om de Friese Akke Marije te feliciteren met haar overwinning voordat alle stemmen van de kijkers geteld waren. Een oplettende kijker zag dit en deelde dit met de wereld via een Tweet, die vervolgens veel reacties opriep:

screen-shot-2016-10-26-at-16-34-51

Doorgestoken kaart?

Veel kijkers lijken hierdoor te denken dat de finale doorgestoken kaart was, maar het zou ook kunnen dat de krant gewoon erg zeker was van hun zaak. Wat ook weer niet zo vreemd is, want Akke Marije stond bij de tussentijdse telling al zo ver voor dat het vrij zeker was dat ze ging winnen.

Lees ook:

Anna Nooshin openhartig over lipfillers

Dít is de echte reden dat Kraantje Pappie ‘Expeditie Robinson’ verliet

Oeps: Amy Schumer krijgt kritiek op Beyoncé-parodie!

Bron: grazia.nl / lindanieuws.nl