Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OEPS: Het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw is niet eerlijk verlopen

OEPS: Het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw is niet eerlijk verlopen

OEPS: Het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw is niet eerlijk verlopen

Nederland zit nog steeds op het puntje van zijn stoel elke keer dat er een nieuw seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ op de televisie verschijnt, maar het populaire programma kwam al meerdere keren in opspraak. Zo waren er geruchten dat boer Marc Verkuyl eigenlijk geen echte boer was en kwam boer David onder vuur te liggen omdat hij een stal voor 30.000 varkens wilde bouwen in Roemenië. Nu komt varkensboer Piet met de onthulling dat tijdens het eerste seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ in 2004 gesjoemeld werd met de brieven.

Elk jaar mogen enkel de vijf populairste boeren meedoen aan de show en dat is waar het volgens boer Piet is fout gelopen. Hij onthulde dat koeienboer Edwin eigenlijk meer brieven ontvangen had dan hij, maar dat ze er liever een varkensboer bij hadden en dus gesjoemeld hebben met het aantal. Hierdoor kon Piet met slechts 57 brieven mee doen aan het programma en eindigde Edwin met 48 brieven op de 6de plek.

Copyright: Youtube: NPO Best

Een sterke onthulling, maar boer Edwin snapt niet waar zijn concurrent het over heeft. “Ik kan het niet bevestigen. Ik had 48 brieven op de dag dat Yvon bij ons op het erf kwam. Ik heb er nooit aan getwijfeld dat ik meer dan 48 brieven zou hebben gekregen.” De NCRV kwam natuurlijk onmiddellijk met een tegen-antwoord en ontkent de geruchten“Wat boer Piet hier beweert, herkennen we absoluut niet, want dat is niet hoe Boer zoekt Vrouw werkt. Het is echt en authentiek.”

Wat denken jullie, is er gesjoemeld met de brieven?

Lees ook: