Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OEPS: Deze bekende Instagramblogger heeft haar eigen copycat

OEPS: Deze bekende Instagramblogger heeft haar eigen copycat

OEPS: Deze bekende Instagramblogger heeft haar eigen copycat

Instagram heeft zijn eigen clichés die door miljoenen mensen worden nagedaan. Denk bijvoorbeeld aan de koffiebeker van Starbucks, de ik-heb-mijn-eten-speciaal-mooi-gelegd-voor-de-foto-kiekjes en de foto’s van onze hotdogbeentjes aan het zwembad. Iedereen doet het en niemand voelt zich er schuldig over. Maar blogster Lauren Bullen kreeg te maken met een copycat die véél nauwkeuriger te werk ging.

Lauren Bullen en haar vriendje Jack Morris reizen de hele wereld rond en schrijven hun avonturen neer in een blog. Samen heeft het koppel ongeveer 2 miljoen volgers op Instagram, maar een van die volgers is er nu toch uitgesprongen. En niet op een positieve manier.

Instagramgebruiker @diana_alexa heeft gretig gebruik gemaakt van de populariteit van Lauren en Jack. De vrouw reist naar exact dezelfde plekken als het koppel en maakt er dezelfde foto’s. En dan bedoelen we ook precies hetzelfde. Inclusief kleding en accessoires.

 

Lauren liet op haar blog weten dat ze in shock was toen ze het Instagram-account van haar copycat zag.

“Ik begrijp dat iemand zich kan laten inspireren door wat ik doe en waar ik van hou, maar dit heeft me echt verrast… Eerst dacht ik dat het allemaal gefotoshopt was. Ze hebben onze foto’s perfect nagemaakt, krankzinnig zelfs, dus ik wil hen hier zelfs voor feliciteren. Maar iemand anders zijn kunst stelen, dat is nooit oké.”

@diana_alexa heeft haar instagram-account ondertussen op privé ingesteld. Lauren liet wel al weten contact met haar gehad te hebben, en dat ze het samen zouden oplossen.

Je kan alle nagemaakte foto’s vinden op de blog van Lauren.

Lees ook: