Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OEPS: Alexis Bledel verklapt met wie Rory Gilmore al zeker niet eindigt

OEPS: Alexis Bledel verklapt met wie Rory Gilmore al zeker niet eindigt

OEPS: Alexis Bledel verklapt met wie Rory Gilmore al zeker niet eindigt

Het duurt nog exact 13 dagen voor de Girlmore Girls-special ‘Gilmore Girls, A Year in the Life’ op Netflix verschijnt. Al maanden speculeren fans over wat er met het duo Lorelai en Rory gebeurd zou zijn na al die jaren, maar tot nu toe werden er nog geen geruchten bevestigd. Tot enkele dagen geleden, want actrice Alexis Bledel zou in een interview haar mond voorbij gepraat hebben. Zo zal ze al zeker niet eindigen met één van haar drie exen.

Er waren eerder al geruchten dat Lorelai zwanger zou zijn en dat Rory getrouwd zou zijn met een van haar drie exen, maar actrice Alexis Bledel heeft zonet in een interview verklapt dat alvast één van haar drie exen geen kans meer maakt op haar hand in het huwelijk. Zo zei ze dat het heel leuk was om nog eens een scène te spelen met collega Jared Padalecki, die in de huid kroop van ex-vriendje Dean.

‘It was great working with him again. He’s always so affable and friendly, and he’s got this great energy. Our scene was so fun to film. It was great to work with him again.’

Toen ze zich iets later realiseerde dat ze de nadruk op ‘één scène’ had gelegd, gaf ze toe dat ze iets verklapt had. “I guess I just said that, so oops!”.

Fans die hoopten dat Rory zou eindigen met haar allereerste vriendje Dean, zullen binnen 13 dagen dus redelijk teleurgesteld zijn. Team Jess en Team Logan, jullie maken wel nog steeds kans.

Lees ook: