Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oei: Johnny Depp is grote afwezige in nieuwste trailer ‘Pirates of the Caribbean’!

Oei: Johnny Depp is grote afwezige in nieuwste trailer ‘Pirates of the Caribbean’!

Oei: Johnny Depp is grote afwezige in nieuwste trailer ‘Pirates of the Caribbean’!

Disney heeft gisteren de trailer van zijn nieuwste ‘Pirates of the Caribbean’-film online gezet, maar Johnny Depp is nergens te bespeuren. De acteur, die al 4 keer in de huid van captain Jack Sparrow kroop, ging dit jaar door een pijnlijke scheiding en werd beschuldigd van mishandeling en alcoholmisbruik. Zou Jack Sparrow deze keer niet te zien zijn in de film?

Johnny Depp is dan misschien wel niet te zien in de trailer, maar er wordt wel over hem gepraat. In de eerste beelden van de vijfde Pirates of the Caribbean-film ‘Dead Men Tell No Tales’ zien we namelijk kapitein Salazar, gespeeld door Javier Bardem, die hevig op zoek is naar Depps personage Jack Sparrow. De kapitein kaapt een schip en beveelt een gevangene op zoek te gaan naar Sparrow en hem tot bij de kapitein te brengen. Zouden ze hem dan niet vinden? Of zal Johnny Depp toch een verschijning maken in de nieuwste film?

Eerder werd ook al bevestigd dat Orlando Bloom terug in de rol van Will Turner zal kruipen, al zou het eerder om een gastrolletje gaan dan om een hoofdrol. Hieronder kun je alvast de nieuwste trailer bekijken!

Lees ook: