Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oei: Wat is er aan de hand met Alex in het 13de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’?!

Oei: Wat is er aan de hand met Alex in het 13de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’?!

Oei: Wat is er aan de hand met Alex in het 13de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’?!

Het is nog exact 16 dagen wachten op de eerste aflevering van het 13de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. En hoe dichter we bij 22 september komen, hoe meer filmpjes de makers op het internet gooien. Ons hoor je natuurlijk niet klagen, maar na het kijken van het laatste filmpje blijven we met een dubbel gevoel achter. Zo ziet het er namelijk niet goed uit voor Alex Karev…

In de laatste aflevering van seizoen 12 ‘betrapt’ Alex zijn vriendinnetje Jo in hun appartement met Andrew. Of dat denkt hij althans… Jo moest namelijk na jaren zwijgen haar geheim even kwijt, en Andrew bleek op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Tijdens haar emotionele bekentenis trok Jo haar shirt uit en viel ze dronken op het bed. En natuurlijk komt Alex net op dát moment binnengewandeld waarna hij enkele rake klappen uitdeelt aan Andrew.

In het laatste filmpje zien we hoe Andrew in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht wordt. En hoewel niemand – buiten Meredith natuurlijk – weet dat Alex de schuldige is, ziet het er niet zo goed uit voor hem. Spannend!

Lees ook:

Bron: Flair BE