Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Buddy kan het niet geloven: dít is de BN’er die in het Octopus-pak van The Masked Singer zat

Buddy kan het niet geloven: dít is de BN’er die in het Octopus-pak van The Masked Singer zat

Buddy kan het niet geloven: dít is de BN’er die in het Octopus-pak van The Masked Singer zat

Vrijdagavond werden de laatste vijf deelnemers van The Masked Singer aan de lijst van kandidaten toegevoegd. In de twee afleveringen ervoor vielen de Zwaan (Anita Witzier) en de Viking (Ron Brandsteder) al af, en gisteravond was het aan de Octopus om ontmaskerd te worden en haar pak in te leveren. 

Deze BN’er was de Octopus

Maar de strijd ging niet zonder slag of stoot. De laatste vijf kandidaten werden aan het publiek en de juryleden voorgesteld – en bestonden uit de Farao, het Biggetje, het Elfje, de Octopus en de Haai. Voor de Octopus was het na één avond helaas al einde oefening. Het was zoals bij elke onthulling weer ontzettend spannend, maar uiteindelijk werd Jette van der Meij (Laura uit GTST, weet je wel) ontmaskerd.

Anders dan zingen

Jurylid en oud-collega Buddy Vedder had niet door dat Jette achter het pak verscholen zat. “Ik had het zó moeten weten, ik baal dus echt als een stekker”, aldus Buddy na afloop van de opnames. Maar Jette begrijpt wel dat Buddy haar niet had herkend: “We hebben met elkaar geacteerd, dat is heel anders dan zingen. En dan is het ook nog eens heel anders gezongen. Ik snap wel dat hij het niet zag.”

Lees ook
Oeh: de eerste zeven deelnemers van het nieuwe seizoen van The Masked Singer zijn bekend

Kijkcijfers

The Masked Singer is ook in de derde uitzendweek het best bekeken programma van de vrijdagavond. Net als de afgelopen weken wist de muzikale spelshow meer dan twee miljoen kijkers (2.071.000) naar RTL 4 te trekken, vertelt Stichting KijkOnderzoek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Buddy Vedder (@buddyvedder)

Bron: Superguide, Story | Beeld: Still, Instagram