Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nutella, en 12 andere babynamen die verboden zijn in de wereld

Nutella, en 12 andere babynamen die verboden zijn in de wereld

Nutella, en 12 andere babynamen die verboden zijn in de wereld

Babynamen uitzoeken voor je aanstaande koter(s) is niet voor iedereen een makkelijk iets. En dan heb je ook nog niet eens helemaal de vrije hand! Dit zijn verboden babynamen.

Een Frans koppel wou z’n baby Nutella noemen en werd teruggefloten. Deze 9 andere namen kwamen ook op de zwarte lijst terecht.

Sex Fruit

Echt waar, een koppel uit Nieuw Zeeland wou z’n kind Sex Fruit noemen. Ook Talula Does the Hula From Hawaii werd verboden. Zouden deze ouders hartstikke dronken geweest zijn bij de naamaangifte?

Anus

Anus mag niet in Denemarken. Ook de meer onschuldige namen als Pluto en Monkey zijn een no-go voor de Deense overheid.

BRFXXCCXXMNPCCCCLLLMMNPRXVCLMNCKSSQLBB11116

Een koppel dat in slaap viel op het toetsenbord van de computer? Alleszins: het mocht niet in Zweden. Surprise, surprise.

Robocop en Circumcision

Er liepen al twee kinderen rond in Mexico met de namen Robocop en Circumcision (besnijdenis) voordat de overheid doorhad dat dit iets te ver ging. Ook Terminator, Traffic en James Bond staan op de zwarte lijst. James Bond vonden we anders wel stoer klinken.

Osama Bin Laden

Een naam die wij misschien niet meteen aan ons kind zouden geven. Een Turks koppel uit Duitsland vond het toch een goed idee. De overheid iets minder.

Lees ook