Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nostalgie: zo ziet de cast van ‘Clueless’ er nu uit

Nostalgie: zo ziet de cast van ‘Clueless’ er nu uit

Nostalgie: zo ziet de cast van ‘Clueless’ er nu uit

De film Clueless kwam uit in 1995 en speelde zich af in Beverly Hills. Cher Horowitz is onbetwist het meest populaire meisje op school. Als ze besluit aan het koppelen te gaan wordt dat haar echter niet door iedereen in dank af genomen. Door de geweldige cast blijft de film leuk om naar te kijken. Hoe vaak heb jij hem al gezien?

Omdat het inmiddels ruim 20 jaar geleden is dat de film uitkwam vonden wij het hoog tijd om eens te bekijken hoe de cast er nu uit ziet. Bekijk alle foto’s hieronder!

Alicia Silverstone

De rol van Cher Horowitz werd gespeeld door de actrice Alicia Silverstone. Inmiddels is ze 40 jaar oud, maar lijkt ze bijna geen dag ouder dan toen ze in Clueless speelde.

Have you tried these crispy peanut butter treats with #chocolate chips? Find the #recipe in my book, #thekinddiet! They are insane!!

A photo posted by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

 

Stacey Dash

De beste vriendin van Cher was Dionne Davenport. Deze rol werd gespeeld door Stacey Dash. Zij ziet er tegenwoordig zo uit:

My Knights night 💝 #Dash #astonmodels #DashPereira #StaceyDash

A photo posted by Stacey Dash (@realstaceyldash) on

Brittany Murphy

Brittany Murphy speelde de rol van Tai Frasier, de nieuwe leerling op Bronson Alcott High School. Cher besluit om haar een makeover te geven, maar zoals we weten loopt dat anders dan gepland. Helaas overleed Brittany Murphy in 2009 aan de gevolgen van een longontsteking.

BRITTANY MURPHY (Nov. 10, 1977 - Dec. 20, 2009) is an American actress and recording artist. She starred in films such as Just Married, Clueless, Girl, Interrupted, 8 Mile, Sin City, The Dead Girl, and Riding in Cars with Boys. Murphy was reportedly in full cardiac arrest when Los Angeles Fire Dept. paramedics responded to a 911 from her husband's Los Angeles home at 8 a.m. Attempts to revive her were not successful, and she was pronounced dead upon arrival at Cedars-Sinai Medical Center. PICTURED: Nov 07, 2006; Hollywood, CA, USA; Actress BRITTANY MURPHY during arrivals at the Premiere Magazine and Livestyle Entertainments Premiere party for 'The Dead Girl'''held at the Premiere Lounge

Paul Rudd

Paul Rudd speelde de rol van Josh Lucas, de knappe stiefbroer van Cher. Cher en Josh hebben voortdurend ruzie, maar uiteindelijk blijken ze perfect bij elkaar te passen. Inmiddels is Paul Rudd al 47, maar hij is nog steeds errug knap!

#paulrudd #paulrudders

A photo posted by Paul Rudd (@_paul_rudd_) on

Elisa Donovan

Ken je Amber nog? Cher en Dionne kunnen haar niet uitstaan. Ze is verwend, rijk en wil niks liever dan nog populairder worden dan Cher en Dionne. Amber werd gespeeld door Elisa Donovan. De actrice is inmiddels 45, maar nog steeds zo te herkennen als de roodharige Amber!

🍾 #jandjmusicfactory

A photo posted by Elisa Donovan (@reddonovan) on

Donald Faison

Donald Faison speelt de rol van Murray Duvall, het vriendje van Dionne. Hoewel de twee een knipperlichtrelatie hebben houden ze eigenlijk heel veel van elkaar. Weet je nog het moment waarop Murray zich kaal laat scheren in de film. Aiaiai wat was Dionne boos. Na Clueless was Donadl Faison te zien in films als Uptown Girls en Remember the Titans en speelde hij de rol van dokter Turk in de serie Scrubs. Hij is nu 42 jaar oud en ziet er zo uit:

Hello Tuesday…

A photo posted by Donald Faison (@donald_aison) on

Breckin Meyer

De rol van Travis Birkenstock werd gespeeld door Breckin Meyer. Travis was een skater die erg goed kon tekenen. En hij en Tai waren een perfecte match, het duurde echter even voordat iedereen dat door had. Na Clueless heeft hij nog in veel films gespeeld zoals Road Trip, Rat Race en de Garfield-films. Ook hij is nu 42 jaar oud en ziet er nu zo uit:

#fbf This is how the sausage was made. #GollumAintGotNuthinOnUs

A photo posted by Breckin Meyer (@breckinmeyer) on

Jeremy Sisto

Jeremy Sisto speelde de rol van Elton Tiscia, de knappe jongen die een oogje heeft op Cher. Zij heeft dat echter niet door en probeert hem te koppelen aan Tai. Zonder succes natuurlijk. De acteur is nu 42 en ziet er zo uit, zou jij hem nog herkennen?

Jeremy Sisto at arrivals for LA Family Housing Awards 2016, The Lot, Los Angeles, CA April 21, 2016. Photo By: Dee Cercone/Everett Collection

Justin Walker

Justin Walker speelde de knappe Christian Stovitz. Cher wordt zodra ze hem ziet verliefd op hem en doet alles om zijn aandacht te krijgen. Maar zonder succes, want wat blijkt: Christian valt niet op vrouwen. Justin Walker is inmiddels geen acteur meer, maar heeft nu een restaurant. Recente foto’s zijn daardoor wat moeilijker te vinden, maar in 2015 was hij op een reünie van de cast. Zie hieronder de foto.

Lees ook:

Nostalgie: Zo zien de kinderen uit ‘The Nanny’ er nu uit

Heb jij dit foutje in ;Clueless’ wel eens opgemerkt?

OH YEAH: deze juwelentrend uit de nineties maakt een verrassende comeback